Despre noi

S.C. INOXPRIM S.R.L.

Societatea comercială Inoxprim SRL a luat ființă în anul 2003, în Rădăuți, oraș bucovinean cu vechi tradiții mestesugsresti, moștenite încă din timpul perioadei austro-ungare.

Inițial, principalele activități desfășurate au fost confecțiile din inox și cazanele de baie , apoi treptat, odată cu achiziționarea de utilaje performanțe și a perfecționării personalului, activitățile desfășurate s-au diversificat foarte mult.

Din categoria prestări servicii, executăm : suduri profesionale în inox și aluminiu, debitari tablă cu ghilotină , plasmă și laser, prelucrări prin așchiere pe strung și freza , roluiri și îndoiri tablă . De asemeni mai producem: balustrade, ventilatii , exhaustari, amenajări pentru „ fast -food”- uri , confecții din inox.

În prezent, suntem unul din principalii producători de cazane de baie din inox, cu combustibil solid din România.

Asigurăm soluții particularizate, specifice oricărui tip de amenajare, astfel încat produsele noastre să se integreze, să personalizeze și să contribuie la crearea unui ambient unitar, confortabil, plin de elegantă și rafinament conform cu rigorile funcționale și a principiilor estetice.

Autentificare

Ai uitat parola?

Coș de cumpărături

Coșul tău este în prezent gol.